BilzenjazzNight #2020 met Tim Finoulst Trio ft. Bert Joris + WE Big Band ft. Bert Joris & Tutu Puaone

Geen afbeelding

BilzenjazzNight is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde, en staat garant voor een gezellige avond met muziekliefhebbers uit Bilzen en ver daarbuiten.

In deze editie staat trompettist Bert Joris centraal. Eerst is hij te gast bij het Tim Finoulst Trio. Deze jonge Limburgse gitaarvirtuoos stelt samen met bassist Martijn Vanbuel en drummer Daniel Jonkers zijn 2de cd 'Tender Machine' voor. Een album dat naast jazz ook invloeden van blues, folk en filmmuziek laat horen.

Dat de Limburgse muziekbodem bruist van het talent valt niet meer te ontkennen. 17 jazztoppers zijn nu verenigd in de WE BIG BAND van internationaal niveau. Die ‘WE' staat voor samenhorigheid in Belgisch en Nederlands Limburg en voor West-Europa. De bende zag het levenslicht in Casa Nardo Music, het geesteskind van Carlo Nardozza & Katia Malecki. Saxofonist Lieven Cambré, trompettist Antoine Colin en drummer Domenico Verderame zorgen als sectieleiders voor een fantastische sound.

Dit orkest wil muzikale projecten creëren met internationaal gerespecteerde gastsolisten, met toevoeging van een unieke eigenheid die geen enkele luisteraard onberoerd kan laten.

En die belofte maken ze meer dan waar met Bert Joris en zangeres Tutu Puaone die de WE Big Band vergezellen op een onvergetelijke avond!

BilzenjazzNight ook hét moment om nieuwe bieren te ontdekken. Want na het succes van vorig jaar kan het publiek ook dit jaar weer gezellig komen beertasten.

Suggesties

Eerstvolgende events

Ondersteuning