10 jaar JazzCase

JazzCase bestaat exact 10 jaar. Al die jaren heeft het jazzpodium in het Dommelhof in Neerpelt de nieuwsgierige jazzliefhebber weten verrassen met een gewaagde programmering. Om zijn verjaardag te vieren organiseert JazzCase een exclusief, tweedaags festival op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni waarbij naast concerten nog exposities en zelfs een jazzy boswandeling wordt aangeboden.

Elk seizoen presenteert JazzCase om en bij de 8 concertproducties. Daarin krijgt ook steeds jong beloftevol jazztalent een uitgesproken podiumplek. Want meermaals werken jonge muzikanten in residentie in het Dommelhof aan nieuw repertoire en tonen het resultaat meteen op het einde van hun verblijf aan publiek. De jazzclub in Neerpelt is ook geliefd voor professionele opnames. Zo brachten onder meer WoFo & Strings, Lama Trio & Joachim Badenhorst, Linus & Friends, Han Bennink Trio plaatwerk op de markt met geluidsopnames geregistreerd in JazzCase. JazzCase maakt al sinds 2009 deel uit van het Limburgse jazznetwerk Motives for Jazz.

Naar aanleiding van haar 10de verjaardag organiseert JazzCase een exclusief, tweedaags festival. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni biedt het festival “10 Jaar JazzCase” naast concerten nog exposities en zelfs een jazzy boswandeling.

Dag 1 (2.06.2017): Osama Abdulrasol Project + Paul Van Gysegem Trio + expo

Dag 2 (3.06.2017): Llop + Bassss + Moker + Samuel Blaser

Eerstvolgende events

Ondersteuning