CALL Collectief Publiek Geluid

Musica en C-TAKT zoeken voor dit langjarige project jonge en jongprofessionele kunstenaars met een link naar geluid, van muzikanten over geluidskunstenaars en performers tot videomakers en stedenbouwkundigen.

Musica wil talentvolle muzikanten en klankkunstenaars met neus voor experiment een duwtje in de rug geven door hen te verenigingen in een gloednieuw, zelfsturend collectief dat zich zal richten op muzikale creatie in de openbare ruimte. Het collectief wordt door Musica en C-TAKT ondersteund, en krijgt verschillende (inter)nationale presentatiecontexten en professionele begeleiding door artiesten van topniveau.

Wil jij deel uitmaken van dit collectief?

Lees dan de call en vul voor 15 juni het online aanmeldingsformulier in!

Eerstvolgende events

Ondersteuning