Guillaume Vierset - Harvest Group sluit jazzseizoen af

Zoals je merkt aan de website sluiten we het seizoen 2017-2018 stilaan af. Dat doen we echter niet zomaar...

Op zondag 10 juni 2018 om 20u00 nodigen we Guillaume Vierset - Harvest Group uit voor een exclusieve try-out in het Muze café (Dekenstraat 40, 3550 Heusden-Zolder).

 

 

 

Guilmaume Vierset is een verbluffend gitaar- en compositietalent van bij ons. Al kan je hem vaker over de taalgrens of in Brussel spotten. Zijn stijl? Hedendaagse jazz, gekruid met lichte lyriek en een vleugje melancholie. Zijn tomeloze energie en kwaliteiten heeft Vierset niet alleen een goedgevulde prijzenkast opgeleverd, maar hem er ook toe aangezet vele combo’s op te richten, waaronder de Harvest Group.

De naam van de groep komt van de emblematische titel van het album van Neil Young, in de jaren 70. Guillaume liet zich inspireren door zijn uitgesproken smaak voor muziek van grote songwriters zoals Nick Drake, Neil Young, Bob Dylan en Elliot Smith voor het schrijven van dit nieuw opus. Na de energieke ritmes van de moderne jazz waarvan hij houdt, brengt Guillaume hier meer intimistische, zachte en fragiele composities, gevuld met dezelfde nostalgie en melancholie als de muziek van deze songwriters. Harvest neemt ons mee in een eigenaardige en subtiele trip waar jazz-, pop- en folksferen elkaar kruisen.

Guillaume Vierset: gitaar
Mathieu Robert: saxofoon
Marine Horbaczewski: cello
Yannick Peeters: contrabas
Yves Peeters: slagwerk

Eerstvolgende events

Ondersteuning