3 x JEF

Piano man Jef Neve komt dit seizoen liefst driemaal langs in Motives for Jazz. Meer bepaald in de eerste maanden van het nieuwe jaar en dat op de podia van Bilzen, Maasmechelen en Heusden-Zolder. Sons Of The New World, Jefs meest recente album is de aanleiding tot de concertreeks. 

http://assets.jazz.cultuurplatform.be/files/228/original/JefNeve_2009-_©JosKnaepen.jpg?1381740330Op Sons Of The New World is een zeer geëngageerd artiest te horen. Want alle composities op de plaat zijn verbonden aan indringende maatschappelijke gebeurtenissen.

Zoals steeds brengt Jef Neve zijn fameuze kompanen bassist Sean Fasciani en drummer Teun Verbruggen mee. Anders in deze concerttour is de potige blazerssectie. Liefst vijf blazers zorgen voor extra klank. Maar voor wie Jef Neve al aan het werk zag, weet dat elk concert sowieso blijft verrassen.



Eerstvolgende events

Ondersteuning