Rebirth Collective komt tweemaal

Rebirth Collective duikt in de lente liefst tweemaal op in Motives for Jazz, zowel in CC Muze als in De Kimpel. Trombonespeler Dree Peremans richtte de mini bigband op in jazzclub Hopper in Antwerpen. 

Vanuit thuishonk en legendarische jazzclub Hopper in Antwerpen sleutelde de band twee jaar lang aan spannend repertoire. Het resultaat is heerlijke authentieke bebop, maar dan wel gegoten in modern arrangement. Naast de krachtige ritmesectie piano/bas/drum telt het collectief vijf ervaren blazers. De combinatie van al dit jazztalent staat garant voor een meeslepende mix van ballades, uptempo, groove en strakke solo’s. Zopas verscheen het eerste titelloze album bij Soulfactory Records.

Rebirth collective komt op zondag 23 maart naar CC Muze in Zolder en op zaterdag 17 mei naar CC De Kimpel in Bilzen. Naast trombonist Dree Peremans herkent u Jo Hermans op trompet, Bruno Vansina op altsax, Wietse Meys op tenorsax, Joppe Bestevaar op baritonsax, Ewout Pierreux aan de piano, Jos Machtel op bas en Toni Vitacollona op drums.Eerstvolgende events

Ondersteuning