20 years Michel Bisceglia Trio

In 1997 dook Michel Bisceglia met bassist Werner Lauscher en drummer Marc Lehan voor het eerst de studio in. 20 jaar en 5 albums later speelt dit trio nog steeds samen. Hoog tijd dus voor een terugblik met het album 20 Years Recordings.

Nummers uit het debuut About Stories mochten zeker niet ontbreken op 20 Years Recordings. Want dat album, waaraan ook trompettist Randy Brecker en saxofonist Bob Mintzer meewerkten, is amper nog te vinden. Speciaal voor deze compilatie kregen de 3 songs uit About Stories een nieuwe mastering.

Uit het album Inner You selecteerde Bisceglia de songs die hij componeerde met Ozark Henry en Rocco Granata. Dat album verkocht verrassend goed in Japan en leverde een track voor de succesvolle Amerikaanse dramaserie Ray Donovan. Ook uit het album Singularity put het trio meerdere composities. Terecht, want die plaat haalde in 2014 de begerenswaardige lijst 'best albums of the year' van het Amerikaanse magazine JazzTimes.

Eerstvolgende events

Ondersteuning