10 jaar JazzCase in 275 foto's

JazzCase bestaat 10 jaar! En die verjaardag zet de jazzclub van het Dommelhof Neerpelt extra in de verf met een lijvig fotoboek. Dit imposante document schetst 10 jaar JazzCase aan de hand van maar liefst 275 foto’s en ander uniek beeldmateriaal.

Het boek “10 jaar JazzCase@Dommelhof” opent met een foto van het Philip Catherine Trio. Met dit trio trok JazzCase in februari 2007 haar concertwerking op gang. Sindsdien biedt de jazzclub in het Dommelhof in Neerpelt elk seizoen minstens 8 concerten. Dat JazzCase al in 2009 aansluiting zocht bij het Limburgse netwerk Motives for Jazz was dan ook vanzelfsprekend.

Op het jazzpodium in het Dommelhof wisselt jong talent uit België en Nederland af met internationaal gevestigde waarden. In haar programmering legt JazzCase wel altijd de focus op gedurfd en progressief jazzrepertoire. Elk concert uit de 10 seizoenen JazzCase is door programmator en fotograaf Cees van de Ven nauwgezet vereeuwigd. Over deze energieke jazzpromotor verscheen recent in het digitale jazzmagazine JazzNu een uitgebreide reportage.

Het boek “10 jaar JazzCase@Dommelhof” is te koop voor 25 € via ceesvandeven@telenet.be.
Fotografie: Cees van de Ven
Samenstelling en vormgeving: Gerda Boel

Eerstvolgende events

Ondersteuning