Doe een gok op de nieuwe naam van Jazzmozaïek

Waarschijnlijk hebt u, nieuwsgierige jazzliefhebber, de zomereditie van Jazzmozaïek allang onderschept op een af ander festival te lande. Weet dan wel dat het de laatste Jazzmozaïek is in de oude stijl. In september laat de energieke redactie van Jazzmozaïek een totaal vernieuwd magazine op u los. En u, u mag gokken op de nieuwe naam van het jazzmagazine.

Jazzmozaïek

De zomereditie 2017 van Jazzmozaïek staat naar goede gewoonte boordevol spitante info over het reilen en zeilen in jazzland. Zo leest u in het enige Nederlandstalige jazzblad van België een uitgebreid interview met de Amerikaanse drummer Mark Guiliana. Uit eigen land belicht zangeres Lyn Cassiers haar Imaginary Band en becommentarieert bassist Hannes d’ Hoine zijn wedervaren bij 25 jaar Die Anarchistische Abendunterhaltung. Bassist, avant-gardist en kunstenaar Paul Van Gysegem doet ditmaal de blindfoldtest. Meerdere artikels in deze allerlaatste Jazzmozaïek in de oude vormgeving duiken in de jazzannalen. Met titels zoals Coltrane vijfig jaar na zijn dood, 100 jaar Jazz, 25 jaar label ACT Music.

Facelift

Op 27 september verschijnt dan de volgende, derde editie 2017 van Jazzmozaïek. Tegen dan ondergaat het inmiddels 17-jarige jazzmagazine een totale facelift. De restyling gaat zelfs gepaard met een gloednieuwe naam. U mag alvast een gokje wagen naar de nieuwe titel. Gok hier en maak kans op een gratis jaarabonnement.

Meer info op www.jazzmozaiek.be

Eerstvolgende events

Ondersteuning