Muze Jazz Orchestra feat. Steven De bruyn presenteert NEW HORIZONS

Het Muze Jazz Orchestra en Steven De bruyn ontmoeten elkaar voor de eerste keer tijdens de uitreiking van Het Eikenloof 2015 (de driejaarlijkse cultuurprijs in Heusden-Zolder). De klik was er meteen en een samenwerking was gestart. Een jaar later ontond de "Harpo Suite". Een suite waarin de componisten van het MJO samen met Steven de muzikale weg doorheen zijn leven verklankten, van New Orleans tot het Midden Oosten tot een "Toots"-ballade. Het orkest werkte samen met Steven de stukken uit en in april 2018 namen ze NEW HORIZONS op.

Op zondag 2 december 2018 lanceert MJO de cd in de schouwburg van hun thuisbasis cc MUZE.


Het MJO: Marco Cirone David Demuynck David La Mela Rob VanspauwenDaniel Vanderhoydonks Lieven Cambré Koen Nys Tim Daemen Stien Carlieren natuurlijk: Stevo Harpo

Eerstvolgende events

Ondersteuning