27 x jazz: programma voorjaar 2019

Bekijk hier de brochure voor het voorjaar 2019.

6 JAZZTIPS:

JAZZCASE heeft al jaren een fijne band met de jazzscene. Het afgelopen jaar kreeg Matthias Van den Brande de kans om in een residentiprogramma bij Motives for Jazz aan zijn debuutalbum OPUS #1 te werken. Tijdens zijn album release tour maakt hij op donderdag 17 januari een stop in Neerpelt. 

Zeven jaar na haar debutalbum brengt Kim Versteynen met haar band Kim in the Middle nu 'The 7 Year Itch' uit. Dat wordt een frisse en pittige jazzplaat waar ze oud en nieuw samenbrengt. En net die plaat presenteert ze op vrijdag 8 februari  in CC MUZE.

Het stopt niet met nieuw jazzwerk dit voorjaar. Ook bassist-componist Martijn Vanbuel heeft nieuw werk klaarstaan. Op donderdag 7 maart presenteert hij in C-MINE het eigenzinnige Orbit Folks.

Op 16 maart 2019 nodigen we LABTRIO uit in CCHA. Dit trio heeft een eigenzinnige visie met jazz standards en eigen composities. Klassieke jazz, pop en electronica ... ze passeren allemaal de revue.

Wanneer de zomer in het vooruitzicht is zorgt CC DE KIMPEL voor een zomers feestje. Wanneer? Noteer donderdag 16 mei in je agenda en kom genieten van Kleptomatics.

Eerstvolgende events

Ondersteuning